ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣgym paros fitness factory yoga class

PILATES MAT

gym paros fitness factory yoga class
gym paros fitness factory yoga class

HATHA YOGA

gym paros fitness factory yoga class

BODYWORKOUT

gym paros fitness factory yoga class

CROSS TRAINING

gym paros fitness factory yoga class

AQUAZUMBA: Ο χορος zumba ενσωματωνει latin ρυθμους και ευκολες χορευτικες κινησεις και βηματα για να δημιουργησει ενα δυναμικο χορευτικο προγραμμα fitness που θα σας απογειωσει. Στην πραξη λιγο απο salsa, merenque, reggaeton , samba , hip hop, cha cha, flamengo , αλλα κ χορο της κοιλιας και η γυμναστικη γινεται γιορτη!

HATHA YOGA: Είναι κλάδος της yoga που επικεντρώνεται στην σωματική υγεία και νοητική ευεξία. Χρησιμοποιεί σωματικές στάσεις, (asanas), τεχνικές αναπνοής (pranayama), και διαλογισμό (dyana) με στόχο ένα δυνατό υγιές σώμα και καθαρό, γαλήνιο νου.

PILATES MAT: Η τεχνική ελέγχου του σώματος, σύμφωνα με τον δημιουργό της Joseph Pilates,η οποία γυμνάζει ομοιόμορφα και συνδυαστικά όλο το σώμα και το βασικότερο, απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και επιπέδου.

SUSPENSION TRAINING: Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων με ιμάντες που αναπτύσσει κανείς ταυτόχρονα δύναμη, ισορροπία, ευελιξία και σταθερότητα του μυϊκού συστήματος, αξιοποιώντας αποκλειστικά τη βαρύτητα του σώματός του

BODYWORKOUT: Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικης, εμπλουτισμενο σε ασκήσεις και εξοπλισμό, με σκοπό την βελτιωση της φυσικής κατάστασης του σωματος.

paros gym fitness factory photo 4

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
phone logo